Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSM a încuviințat reținerea judecătoarei Geanina Terceanu

ro

20 Nov, 2015 11:14 1754 Marime text
 
Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a încuviinţat, într-o ședință, percheziţia, reţinerea, arestul la domiciliu şi arestarea preventivă judecătoarei Geanina Terceanu, din cadrul Tribunalului Bucureşti.
 
Solicitarea de încuviinţare a percheziţiei, reţinerii, arestului la domicile şi arestării preventive a fost prezentată Secţiei pentru judecători a Consiliului de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a corupţiei, în cadrul unei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
 
Vă reamintim, că Geanina Terceanu a fost adusă la DNA pentru audieri aseară în jurul orei 20.00, iar după aproximativ o oră şi jumătate a fost reţinută de procurorii anticorupţie.
 
Judecătoarea Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucureşti, ar fi primit mita, în perioada 2009 - 2012, pentru a da o soluţie de achitare în dosarul Transferurilor, susţin surse judiciare. Magistratul a fost reţinut de procurorii anticorupţie, şi dus în Arestul Poliţiei Capitalei, după mai bine de o oră şi jumătate petrecută la sediul DNA. În biroul judecătoarei de la Tribunalul Bucureşti au avut loc astăzi percheziţii coordonate de procurorii DNA.



Sursa foto: romaniatv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii