Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Criminalul din Cernavodă, la examenul psihiatric

ro

13 Jan, 2011 19:32 1439 Marime text

Giani Deli-Iorga, bărbatul din Cernavodă care i-a ucis pe soţii Elena şi Petre Garoafă, părinţii Gabrielei Mitu, femeia care a fost găsită înecată în Dunăre săptămâna trecută, a fost internat astăzi, sub pază, la Secţia de Psihiatrie din Palazu Mare a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa. El va fi supus unei expertizate medico-legale psihiatrice.

"Sperăm ca după o perioadă cât mai scurtă, trei-patru zile, de evaluare psihică şi psihologică, să putem răspunde argumentat ştiinţific la obiectivele puse de organele judiciare. Printre acestea ar fi dacă subiectul suferă de o boală psihică, dacă această boală îi afectează sau i-a afectat discernământul în raport cu fapta comisă la data săvârşirii faptei şi dacă se impun măsuri de siguranţă din punct de vedere medical", a declarat şeful comisiei de evaluare, medicul legist Mihai Onciu.

Potrivit evz.ro, Giani Deli-Iorga va sta în salonul numărul șase al Secției de Psihiatrie și va fi păzit de trei polițiști. El a negat în fața presei orice legătură între fapta sa și decesul Gabrielei Mitu, care ar fi fost înecată chiar de către de soțul ei, Bogdan, prietenul cel mai bun al lui Deli-Iorga. Acesta din urmă a mai negat și ipoteza potrivit căreia Bogdan i-ar fi cerut să-i omoare socrii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii