Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal După meciul cu CSO Teutonii Ghimbav, CS Medgidia întâlnește ultima clasată (GALERIE FOTO)

ro

03 Dec, 2023 17:00 874 Marime text
 

 
  • Înaintea ultimei etape din sezonul regular al Diviziei A, seria B, între CS Medgidia și CSO Teutonii Ghimbav e o distanță de două puncte. 
 
Echipele aflate pe locurile trei și doi în clasamentul seriei B a Diviziei A de handbal, întrecerea masculină, CSO Teutonii Ghimbav și CS Medgidia, s-au întâlnit în sala „Metrom“ din Brașov, în derby-ul etapei a 13-a, penultima a sezonului regular.
 
Între cele două echipe era o diferență de cinci puncte în favoarea formației din Medgidia, care s-a redus la două, după ce Teutonii Ghimbav a câștigat meciul, scor 30-25 (18-10). „Medgidia a pierdut în deplasarea de la Brașov, cu CSO Teutonii Ghimbav. A fost un meci dificil, în fața unei echipe puternice și bine așezate în teren. La pauză, Ghimbav a condus cu 18-10, dar pe parcursul meciului, Medgidia a mai recuperat diferența de goluri, însă nu suficient pentru a fi victorioasă. Chiar dacă au fost înfrânți, trebuie amintit că băieții noștri au luptat din greu și pentru acest rezultat“, este mesajul CS Medgidia.
 
Înaintea ultimei etape, echipele de pe podium sunt CSM Alexandria (neînvinsă până acum), cu 31 de puncte, CS Medgidia (antrenori, Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga), cu 23 de puncte (șapte victorii, două egaluri și două eșecuri în 11 meciuri), și CSO Teutonii Ghimbav, cu 21 de puncte. În runda de final a sezonului regular, CS Medgidia joacă pe teren propriu cu echipa de pe locul 7 (ultimul), AS HC Pietricica Neamț, care nu a acumulat niciun punct, în timp ce formația din Ghimbav evoluează în deplasare cu CSU Galați, a patra clasată, cu 18 puncte. 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Handbal
CS Medgidia, o nouă victorie clară. Urmează meciul foarte important cu CSO Teutonii Ghimbav (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii