Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal CS Medgidia, o nouă victorie clară. Urmează meciul foarte important cu CSO Teutonii Ghimbav (GALERIE FOTO)

ro

01 Dec, 2023 17:00 1105 Marime text
 

 
  • Echipa din Medgidia și-a consolidat poziția secundă în clasament, având cinci puncte avans față de a treia clasată, cu două etape înainte de final.
 
O nouă victorie pentru echipa masculină de handbal CS Medgidia în Seria B a Diviziei A, iar formația antrenată de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga ocupă locul secund în clasament, cu două etape înainte de final.
 
În etapa a 12-a, CS Medgidia a întâlnit pe teren propriu CSU Pitești, de care a dispus clar, la zece goluri diferență, scor 38-28 (19-17). „CS Medgidia a câștigat în fața lui CSU Pitești, într-un meci în care a fost mereu la conducere, dar a întâmpinat ceva probleme în debutul partidei, când a avut o serie de greșeli individuale la semicerc. În actul secund a intrat în avantaj, dar a reușit să se desprindă și jocul său a devenit mai omogen, băieții arătând valoare și siguranță. Antrenorii Medgidiei au putut rula aproape tot lotul, pregătindu-i ușor pe elevii lor pentru deplasarea de sâmbătă, cu Ghimbav și pentru play-offul care bate la ușă. Felicitări, Medgidia!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia.
 
Grație acestui succes, echipa din Medgidia și-a consolidat locul doi în clasament, având cinci puncte avans (23-18) față de a treia clasată, CSO Teutonii Ghimbav, cu două etape rămase de disputat. În runda următoare, CS Medgidia evoluează chiar în fieful formației din Ghimbav. În zece partide jucate până acum, CS Medgidia are șapte victorii, două egaluri și numai un eșec. Ierarhia e condusă de CSM Alexandria, cu 28 de puncte.
 
„Am avut foarte multe dificultăți la începutul partidei, greșeli tehnice, individuale. Am încercat să folosim din jucătorii la care nu am apelat prea mult în prima parte a campionatului. Vrem să omogenizăm întreaga echipă, pentru a fi aptă în vederea play-off-ului de promovare. Urmează un meci foarte dificil, în deplasare la Ghimbav. Ne dorim să ne întoarcem cu toate punctele și să ne menținem în fruntea clasamentului, pregătindu-ne frumos pentru viitoarea campanie de promovare“, a declarat Ionuț Deli-Iorga. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
CS Medgidia
Meci interzis cardiacilor. „Nici nu am cuvinte să-l descriu!“. Care a fost rezultatul, după trei goluri avans, pe final!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii