Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Handbal. „Victorie explozivă“ CS Medgidia a trecut de primul tur al Cupei României. Meciul a ținut fanii cu sufletul la gură (GALERIE FOTO)

ro

07 Feb, 2024 17:00 914 Marime text
 

 
  • CS Medgidia a condus la pauză cu 15-10, iar la finalul celor 60 de minute de joc tabela a arătat 27-27.
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia a trecut cu succes de primul tur al Cupei României, în care a învins pe teren propriu CSM Odorheiu Secuiesc.
 
Jucătorii pregătiți de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga s-au impus cu 30-28, după executarea loviturilor de la 7 m! Gazdele au condus la pauză cu 15-10, iar la finalul celor 60 de minute de joc tabela a arătat 27-27. La loviturile de departajare, CS Medgidia a fost mai bună, astfel că s-a calificat în runda următoare. 
 
„Victorie explozivă pentru CS Medgidia în primul tur al Cupei României la handbal masculin! A fost un meci extraordinar, intens și plin de pasiune. Au fost multe răsturnări de situație, o primă repriză bună făcută de Medgidia și un act secund nebun. După 60 de minute de joc, tabela arăta 27-27, iar soarta partidei a trebuit să se decidă la loviturile de 7 metri. Paradele lui Gabriel Preda au dus-o pe Medgidia pe culmile victoriei, echipa noastră reușind să se impună cu 30-28. Felicitări băieți pentru acest meci care ne-a făcut să tresărim de fericire!“, este mesajul CS Medgidia, club sportiv care beneficiază de sprijinul Primăriei Medgidia și al Consiliului Local Medgidia. 
 
„Am simtit mereu sala plină, acești oameni minunați care ne-au purtat către victorie. Prima repriză a fost aproape fără greșeală. În a doua, ne-am înmuiat puțin, s-a cunoscut experiența Odorheiului, dar la final am reușit să învingem. Sunt fericit și îi felicit mai ales pe băieții mei”, a spus Ionuț Deli-Iorga.
 
CS Medgidia evoluează și în turneul play-off de promovare în Liga Națională, din care s-a derulat prima etapă. Formația din județul Constanța a pierdut în deplasare, la limită, cu CSM Oradea DivA, scor 23-24 (11-9), și ocupă locul cinci în clasament. În runda secundă, CS Medgidia joacă acasă împotriva liderului clasamentului, CSM Făgăraș, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 18.00. În meciul anterior, CSM Făgăraș a învins acasă CSM Alexandria cu 30-28 (17-13).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Handbal
CS Medgidia a cedat la limită la debutul în turneul play-off de promovare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii