Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copil de trei ani, decedat după ce a primit trei diagnostice diferite

ro

27 Nov, 2018 17:06 3691 Marime text
Tragedie la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală după ce un copil de trei ani a murit. Potrivit România TV, medicii i-au pus trei diagnostice diferite. Reprezentanții Spitalului susțin că micuțul a fost adus în stare gravă, dar nu fac referire la primele două diagnostice puse la UPU. Părinții vor face plângere la poliție.
 
La începutul lunii octombrie copilul în vârstă de trei ani a fost dus în stare gravă la spital. Medicii l-au diagnosticat iniţial cu otită şi i-au prescris un tratament adecvat. După 24 de ore părinţii au ajuns din nou cu copilul la spital.

Al doilea medic i-a completat tratamentul, însă tot pentru otită. A treia zi, copilul avea febră 39, se simţea din ce în ce mai rău şi a fost adus în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a fost preluat de al treilea medic. Din acel moment, copilul a intrat în comă. Din păcate după o lună a murit.

Părinţii sunt hotărâţi să facă plângere la poliţie. Cel mai probabil va exista şi o plângere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis.

Medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu l-au diagnosticat a treia oară cu meningită.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii