Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comerţ ilicit cu petarde

ro

30 Dec, 2011 18:11 1001 Marime text

Poliţiştii de frontieră constănţeni au reţinut, ieri, în două cazuri 1.180 articole pirotehnice ridicate în vederea confiscării, ambele pe raza localităţii Ovidiu.

Astfel, în jurul orei 11.30, lucrători ai Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Constanţa au depistat un cetăţean care avea asupra sa cantitatea de 583 articole pirotehnice.

Tânărul de 24 ani, B.F., se afla într-un autoturism marca Renault şi oferea spre comercializare, în mod ilegal, petarde, rachete, artificii şi lumânări cu mai multe focuri.

Două ore mai târziu, poliţiştii de frontieră i-au surprins în flagrant pe S.M. de 30 ani şi F.N. de 25 ani care deţineau 597 articole pirotehnice fără a a avea documente de provenienţă în vederea comercializării.

Bunurile, în valoare de aproximativ 2.840 lei, au fost ridicate în vederea confiscării şi urmează a fi predate la I.P.J. Constanţa - Serviciul arme, explozivi şi substanţe periculoase.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "deţinere şi transport sau orice altă operaţiune cu materii explozive efectuată fără drept".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii