Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Coliziune între două autoturisme şi o autoutilitară Accident rutier grav, pe DN22, aproape de Mihai Viteazu. Nouă victime

ro

12 Jul, 2014 07:31 3430 Marime text
accident mihai viteazuAseară, în jurul orelor 18.20, un bărbat de 45 ani, conducea un autoturism pe Dn 22, dinspre Mihai Viteazu către Constanţa.

Ajungând la Km 241 + 800 m, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă – spate cu autoutilitara condusă de un alt bărbat, de 71 ani, care se afla oprită pentru a vira la stânga peste marcajul simplu continuu care separă sensurile de mers.
 În urma impactului autoutilitara a fost proiectată în afara părţii carosabile către stânga sensului de mers, iar autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism care venea, dinspre Constanţa, către Mihai Viteazu.

A rezultat vătămarea corporală gravă a lui M.G. (bărbat, 49 ani ) şi a lui P.G. (bărbat 33 ani)  pasageri în autoutilitară, şi vătămarea corporală uşoară a lui S.I. (bărbat, 32 ani), M. A. (bărbat, 56 ani), C.C. (bărbat, 29 ani), , N.G. (bărbat, 35 ani),  toţi pasageri în autoutilitară şi a lui A.S. (bărbat, 71 ani),  conducător autoutilitară şi vătămarea corporală uşoară lui C.L. A. şi vătămarea corporală uşoară a lui C.D.A. (băiat, 4 ani) pasager în al treilea autoturism.
Trebuie făcută precizarea că autoutilitara este prevăzută cu cinci locuri, iar în momentul accidentului în aceasta se aflau 12 pasageri: trei în habitaclu şi nouă în platforma carosată închisă (benă).

Citeşte şi Opt persoane au ajuns la spital: Accident rutier grav în apropiere de Mihai Viteazu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii