Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist, o asistentă şi un copil, morţi într-un accident în județul Constanța! Au trecut 10 ani de la tragedie

ro

19 Aug, 2022 00:00 2980 Marime text
 
  • Un auto Daewoo Espero, la volanul căreia se afla un bărbat din Năvodari, ar fi pătruns pe contrasens, unde a lovit o Dacie condusă de un polițist din Ilfov.
 
Viteza și neatenția ucide! În urmă zece ani, în zona localităţii Mihai Viteazu, din județul Constanța, a avut loc un grav accident rutier. Atunci, un poliţist din cadrul Poliţiei Chitila (Ilfov)., o asistentă medicală de la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias“, şi un copil de 12 ani au decedat.
 
Potrivit lucrătorilor Serviciului Rutier Constanţa, pe data de 19 august 2012, un bărbat, de 46 de ani, la acea vreme, din Năvodari, a condus un automobil marca Daewoo, model Espero, dinspre Tulcea către Constanţa.
 
În zona localităţii Mihai Viteazu, şoferul ar fi pătruns pe contrasens, unde a lovit o Dacie condusă de I.E., de 41 de ani, lucrător al Poliţiei din Chitila (Ilfov).
 
În urma accidentului, polițistul şi A.H., de 31 de ani, asistentă la Spitalul Universitar de Urgenţă „Elias“, au decedat.
 
La spital a mai ajuns C.E., de 12 ani, cu răni grave, A.N.E., de 38 de ani, A.C.E, de 19 ani, A.M. E., de 16 ani, S.A., de 12 ani, șoferul din Espero, M.G., de 52 de ani, şi M.I., de 12 ani, din Năvodari.
 
În ciuda eforturilor, S.A. a decedat.
 
Limitele maxime de viteză stabilite prin Codul rutier sunt:
 
în localităţi: 50 km/h (poate fi şi o limita superioară, însă nu mai mare de 80 km/h, sau una inferioară, dar nu mai mică de 30 km/ora);
în afară localităţilor:
 
130 km/h pe autostrăzi;
 
100 km/h pe drumurile expres sau pe cele naţionale europene;
 
90 km/h pe celelalte categorii de drumuri.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tânăr din Constanța împușcat în cap de polițiști!
Ucidere din culpă cum rar s-a mai văzut! Șoferul condamnat cere să fie eliberat

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii