Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este șoferul decedat în accidentul de la ieșire din Mihai Viteazu, județul Constanța. A candidat pe listele PNL în județul Tulcea

ro

28 Jun, 2021 10:23 13325 Marime text
  • Bărbatul decedat este Laurențiu Chirilă și a candidat la ultimele alegeri locale pe listele PNL pentru un loc în Consiliul Local.


Un grav accident rutier a avut loc seara trecută pe DN22 Constanța-Tulcea la ieșțire din localitatea Mihai Viteazu. Un autoturism s-a răsturnat iar în urma accidentului un bărbat a murit, iar soția acestuia și cei doi copii au ajuns la spital pentru investigații și tratament medical de specialitate.
 
Potrivit primarului Comunei Ciucurova, Marin Șerban, bărbatul decedat este Laurențiu Chirilă și a candidat la ultimele alegeri locale pe listele PNL pentru un loc în Consiliul Local.
 

„Este o familie foarte respectată în comună. Soția lucrează în învățământ, anul școlar ce tocmai s-a încheiat fiind educatoare la grădinița din comună. El nu a ajuns consilier local, a rămas doar pe liste. Doi tineri serioși și muncitori. El avea afaceri în sat: o vulcanizare, un service auto și o terasa cu bar. Ce doi copii, băiatul de 10 ani și fata de 7 ani sunt elevi la școala din comună. Am luat legătura cu rudele acestora dar nu am aflat nimic, fiind în drum spre spital“ – a mai adăugat penrtu ZIUA de Constanța, primarul comunei Ciucurova, Marin Șerban.

 
Reamintim că, seara trecută, în jurul orei 22.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, dinspre Constanța spre Tulcea, la ieșire din localitatea Mihai Viteazu.
 
Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, spune că „la fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre o autoaccidentare, un autoturism fiind răsturnat în afara părții carosabile”.
 
În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a conducătorului auto, de 40 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 35 de ani și a doi minori, de șapte, respectiv 10 ani, pasageri în autoturism.
 
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.
 
 
Citește și: 

Accident rutier grav la ieșire din Mihai Viteazu-județul Constanța. O mașină s-a răsturnat. Șoferul a murit. Trei răniți dintre care doi copii
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii