Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APMC răspunde acuzaţiilor protestatarilor

ro

22 Apr, 2015 16:02 1655 Marime text
Reluarea protestelor din faţa companiei, readuce în discuţie unele situaţii rămase neclarificate de către Organizaţia Patronală „Operatorul Portuar” şi Federaţia Naţională a Sindicatelor Portuare.
 
Compania Naţională „Administraţia Porturilor Maritime” SA Constanţa (CN APMC) a răspuns, punct cu punct, la fiecare acuzaţie a protestatarilor.
 
„Acum, considerăm că este rândul celor două organizaţii şi al liderilor lor de a face lumină asupra unor aspecte.
 
CN APM SA Constanţa a prezentat ordinul de ministru prin care preşedintele «Operatorul Portuar», Viorel Panait, era numit în Consiliul de Administraţie al companiei ca reprezentat al organizaţiei patronale. Deşi documentul este clar, de ce Viorel Panait continuă să susţină contrariul?
 
Totodată, Viorel Panait îşi asumă un dublu rol în cadrul acestor proteste: pe de o parte, pe data de  2 aprilie 2015, vine la sediul companiei împreună cu «consilierii» săi din cadrul Organizaţiei Patronale «Operatorul Portuar» şi atacă foarte vocal măsurile CN APMC SA, pozând în liderul inflexibil. Pe de altă parte, revine singur pe data de 17 aprilie 2015 şi negociază cu CN APMC SA un rezultat favorabil pentru compania pe care o conduce, Comvex“, arată într-un comunicat de presă, remis redacţiei ZIUA de Constanţa,  Valeriu Nicolae Ionescu, director general CN APMC.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii