Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:57 21 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine l-a recomandat pe Dan Nicolae Tivilichi pentru postul de director general la CNAPMC. Ce spune documentul

ro

17 Oct, 2016 05:54 6187 Marime text

Potrivit Hotărârii numărul 15, din 29 august anul acesta, făcută publică joia trecută,  Consiliului de Administrație din Compania Națională a Porturilor Maritime SA Constanța, în prezența administratorilor Valeriu Nicolae Ionescu, Mihuț Constantin Crăciun, Ioan Cristina Cuc, Adrian Cighi, Flavia Cristina Teodosiu, Ioana Alexandra Bradea, prin împuternicit Ioan Cristina Cuc pentru această ședință, și Victor Alexandru Frunză, prin împuternicit Mihuț Constantin Crăciun pentru această ședință, au stabilit următoarele:
  • Membrii CA au decis cu un un vot împotrivă și o abținere încetarea cu data de 1 septembrie a contractului de mandat pentru exercitarea funcției de director general de către Valeriu Nicolae Ionescu.
  • Totodată membrii Comitetului de Selecție și Remunerație au recomandat CA pe Dan Nicolae Tivilichi pentru exercitarea funcției de director general interimar, recomandare însușită și de membrii Consiliului de Administrație din CNAPMC prezenți la ședință.
 Membrii Consiliului de Administrație au desemnat-o pe Ioana Cristina Cuc, ca președinte al CA, în vederea semnării contractului de mandat cu directorul general interimar.
 
„Sunt noul director general interimar al Portului. Îndeplinesc această funcţie până se va organiza preselecţia pe Legea 111, care modifică Ordonanţa 109. Se aşteaptă elaborarea normelor de aplicare a Legii 111, după care se va trece la selectarea managerului companiei“, a declarat recent, la o conferință de presă Tivilichi.
 

„Am lucrat foarte mult în port. Înţeleg ceea ce înseamnă Portul Constanţa pentru operatorii portuari, dar şi pentru comunitate. Deja am avut o întâlnire cu operatorii portuari şi sunt în măsură să spun că detensionăm situaţia dintre administraţie şi operatorii portuari“, a declarat Dan Nicolae Tivilichi. Acesta a mai spus că va continua să facă ceea ce este bine pentru comunitatea locală şi operatorii portuari. „Ne vom îndrepta atenţia spre a rezolva probleme importante pentru companie. Sper ca relaţia pe care o avem cu toată lumea implicată să devină mult mai bună. Vom asigura o transparenţă totală pe această perioadă. Şi vom încerca să facem ca CN AMPC SA să funcţioneze la parametrii optimi“, a mai spus, atunci, noul director general al CN AMP Constanţa SA.
 

Cine este Tivilichi

Născut pe data de 29 iulie 1965, Nicolae Dan Tivilichi a absolvit Universitatea „Dunărea de Jos“ Galaţi, Facultatea de Nave, secţia Maşini şi Instalaţii Navale.

A mai urmat cursurile „Management pentru funcţiile de conducere“, la ICEM Bucureşti, şi „Legislaţie şi operaţiuni vamale“, la Şcoala Română de Afaceri a CCI Galaţi. Din CV-ul său aflăm că a ocupat funcţiile de proiectant la APTRP - Mittal Galaţi, şef de secţie la Serviciul Logistică - Mittal Galaţi, director general la SC Hidrotehnica Galaţi, director de management la SC Euroest SRL Constanţa, administrator la SC General Eximtour SRL.

Acesta susţine că a fost direct implicat în următoarele construcţii: Sulina - apărări de maluri (2005), Pod Isaccea, etapa I (2005-2006), reparaţii pasaj CF Brăila, consolidare hală de măcinare - Alum Tulcea, alimentare cu apă pe strada Alum Tulcea, dana de descărcare agregate de carieră în portul Olteniţa Lafarge, două poduri şi două punţi pietonale la Slănic Moldova, Bacău, staţie de neutralizare a apelor uzate - rezervor prefabricat 1.000 mc - Alum Tulcea, pod pe DC 50 în comuna Vişani.

Sursa foto: ZIUA de Constanta 

Ti-a placut articolul?

Comentarii