Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:43 20 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deciziile Consiliului de Administraţie al CN APM SA Constanţa, publicate în Monitorul Oficial. Ce s-a hotărât în şedinţa din 29 ianuarie

ro

02 Mar, 2019 00:00 1296 Marime text
Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa s-a întrunit în şedinţă în data de 29.01.2019. Administratorii Elena Petraşcu, Gabriela Murgeanu, Nicolae Dan Tivilichi, Daniela Şerban, Mircea Burlacu, Daniel-Adrian Naftali şi Ghiorghe Bătrâncă - ce l-a mandatat pe Mircea Burlacu să îl reprezinte - au luat mai multe hotărâri.
 
Membrii Consiliului de Administraţie au aprobat cu unanimitate de voturi amânarea pentru şedinţa următoare a discuţiilor legate de numirea preşedintelui CA şi a componenţei comitetelor. De asemenea, au luat act de retragerea de pe ordinea de zi a propunerii intitulate „Mandatarea, de către membrii Consiliului de Administraţie, a persoanelor care vor reprezenta compania şi vor semna actele procedurale aferente litigiilor având ca obiect hotărârea nr. 10/2018 a Adunării Generale a Acţionarilor“.
 
Membrii Consiliului de Administraţie au analizat documentul înregistrat cu nr. 4295/28.01.2019, respectiv „Prezentarea litigiilor având ca obiect hotărârea nr. 10/2018 a Adunării Generale a Acţionarilor“. În consecinţă, membrii CA au luat act de materialul prezentat şi au solicitat întocmirea unui nou material care să cuprindă toate litigiile înaintate de CN APM SA Constanţa în care Consiliul de Administraţie sau Ministerul Transporturilor au calitatea de pârât.
 
Totodată membrii Consiliului de Administraţie au aprobat cu şase voturi „pentru“ şi o abţinere mandatarea Serviciului Juridic în vederea reprezentării în instanţă a intereselor companiei şi ale Ministerului Transporturilor şi semnării tuturor actelor procedurale aferente acestor litigii.
 
În context, membrii Consiliului de Administraţie au analizat documentul înregistrat cu nr. 204/04.01.2019, respectiv „Propunere privind numirea auditorului financiar“. Membrii Consiliului de Administraţie au luat act de materialul prezentat la paragraful anterior şi au aprobat cu unanimitate de voturi supunerea acestuia spre analiză şi aprobarea Adunării Generale a Acţionarilor.
 
Membrii CA au luat act de Hotărârea nr. 103/28.01.2019 pronunţată de Curtea de Apel Constanţa, în dosarul nr. 2097/118/2017, şi au aprobat cu majoritate de şase voturi „pentru“ şi o abţinere delegarea atribuţiunilor de director general ale CN APM SA Constanţa directorului economic Daniela Şerban.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii