Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău „Nu-mi ascund simpatia pentru Dan Tivilichi dar relaţia oraş- port nu va fi afectată!”

ro

31 Jan, 2019 17:57 2511 Marime text
 
Curtea de Apel Constanța a decis în urmă cu trei zile, anularea procedurii de selecție prin care Dan Nicolae Tivilichi câștigase postul de director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CNAPMC). Decizia este definitivă. Primăria Constanţa are o relaţie extrem de bună cu administraţia portuară în ultimii ani şi mai mult decât atât desfăşoară şi proiecte comune. Primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău spune că decizia instanţei nuva afecta relaţia de colaborare dintre cele două entităţi.
 „Astăzi municipiul Constanţa şi CNAPMC sunt parteneri. Nu există relaţie de subordonare sau interese ascunse, agenda noastră este una publică şi în interesul operatorilor şi al cetăţenilor. Cred că nu vă puteaţi imagina că autobuzul turistic va intra în port. Vreţi să vă spun ceva: mulţi constănţeni nu fuseseră niciodată în port. Şi cu autobuzul etajat au văzut cum arată Portul Constanţa. Nu puteam face acest lucru, fără un management fresh la RATC, fără o altă viziune şi fără susţinere din partea municipalităţii şi a Administraţiei Porturilor Maritime.
Schimbarea conducerii Companiei, dacă ea va avea loc nu va afecta colaborarea dintre municipalitate şi CNAPMC. Aşa cum oraşul, nu va fi afectat dacă va mai fi sau nu primar, Decebal Făgădău. Relaţia oraş-port nu va fi afectată, dar nu-mi ascund simpatia faţă de Dan Tivilichi şi ea este una veche”, a spus edilul.
Primarul a explicat că proiectele derulate împreună cu administraţia portuară merg mai departe şi că viaţa se desfăşoară normal, şi a dat exemplul „Civitas Portis”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii