Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:18 20 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniela Şerban, fost şef cabinet de senator, la cârma CN APM Constanța. Ce venituri a avut directorul economic (document)

ro

31 Jan, 2019 00:00 6021 Marime text
Daniela Şerban, director economic în cadrul CN APM Constanţa, este delegată să preia atribuţiile de la Dan Nicolae Tivilichi, după decizia definitivă a Curţii de Apel Constanţa în dosarul prin care a fost anulată procedura de selecţie a directorului companiei.
 
Astfel, Consiliul de Administraţie al CN APM a decis ca directorul economic să preia atribuţiile fostului director până la numirea unui director interimar. Decizia va fi luată săptămâna următoare în cadrul unei şedinţe de CA.
 

Cine este Daniela Şerban?

 
În urmă cu 7 ani, a plecat de la cabinetul parlamentarului Nicolae Moga pentru a-şi începe lunga activitate la CN APM. Conform primei sale declaraţii de avere, depusă la data de 18 iulie 2012, a avut venituri de la SC Fleximob Tradins SRL - 23.997 lei, de la Senatul României, mai precis de la cabinetul senatorului Nicolae Moga, 18.918 lei, de la SC RAJA SA - 4.111 lei şi de la SC Poli-Invest SRL - 2.941 lei. De la SC Poli-Invest SRL avea şi dividende în valoare de 25.015,21 lei. În declaraţia de interese a punctat că era acţionar în trei firme: SC Mobila Gin-Gin SRL, cu un număr de 15 acţiuni, SC Poli-Invest SRL, cu un număr de 15 acţiuni, şi SC Mobila Design SRL, cu 10 acţiuni.
 
Totuşi, cea mai recentă declaraţie de avere a fost completată la data de 4.06.2018, din calitatea de director la Direcţia Economică din cadrul CN APM. Daniela Şerban deţine un teren intravilan în Mamaia Sat, din 2004, în suprafaţă de 800 mp, unde are şi o casă de locuit în suprafaţă de 154,43 mp. În 2010, şi-a deschis la Raiffeisen Bank un cont curent, unde a declarat că avea un sold de 56.056 de lei în momentul completării.
 
Nu are datorii la nicio instituţie financiară. În ceea ce priveşte veniturile, de la CN APM a încasat un salariu de 185.071 de lei, iar de la SC Fleximob Trading SRL a primit 6.840 de lei. Ca dividende, a obţinut 6.250 de lei de la SC Poli-Invest SRL. De la SC RAJA SA a încasat o indemnizaţie de 41.998 de lei.
 
Conform declaraţiei de interese, este acţionar la SC Mobila - Gin Gin SRL, cu 15 părţi sociale, la SC Poli-Invest SRL, cu 15 părţi sociale, şi la SC Dacos Company SRL, unde are 20 de părţi sociale. La SC RAJA Constanţa a declarat că are calitatea de administrator, de unde a primit indemnizaţia menţionată mai sus.

În secţiunea „Documente” puteţi vizualiza declaraţia de avere a Danielei Şerban.
 
Citeşte şi:
 

Va fi ales un nou director interimar la CN APM Constanţa. Ce spune Dan Nicolae Tivilichi​

Declaraţie de avere - Daniela Şerban Directoarea Direcţiei Economice a CN APMC deţine acţiuni în trei societăţi comerciale (documente)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii