Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:33 18 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un salon de înfrumuseţare din Constanța a intrat în insolvență!

ro

11 May, 2021 00:00 1598 Marime text
  • Potrivit datelor furnizate de portalul Confidas.ro, acesta fiind consultat la data de 10 mai 2021, SC Anmihra Development SRL este condusă de Costina Marilena Ceară (fosta soție a avocatului Sorin Calaigii) și de Elisaveta Țăranu, fiecare deținând câte 50% din capital.   
  • Pe Elisaveta Țăranu o mai găsim și în General Eximtour SRL, firmă administrată în trecut de fostul director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA, Nicolae - Dan Tivilichi.

Societatea comercială Anmihra Development SRL, fondată în 2015, cu sediul social în municipiul Constanţa, str. Pictor Theodor Aman, și cu obiect de activitate „coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare“, a intrat în insolvență!
 
Decizia a fost luată ieri, 10 mai 2021, de Tribunalul Constanța.
 

Iată decizia oficială

 
„Admite cererea formulată de debitoarea Anmihra Development SRL. În temeiul art. 38 alin. 2 lit. e, coroborat cu art. 71 şi art. 145 alin. 1 lit. A (a) din Legea nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă: Dispune deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei împotriva debitoarei Anmihra Development SRL. Desemnează provizoriu, în calitate de lichidator judiciar, la cererea debitoarei, pe practicianul în insolvenţă Evdochim Mariana“.
 
În continuarea procedurii, Tribunalul Constanța a fixat termen de judecată la data de 15 septembrie 2021.
 
Potrivit datelor furnizate de portalul Confidas.ro, acesta fiind consultat la data de 10 mai 2021, SC Anmihra Development SRL este condusă de Costina Marilena Ceară (fosta soție a avocatului Sorin Calaigii) și de Elisaveta Țăranu, fiecare deținând câte 50% din capital.
 
SC Anmihra Development SRL este administrată de Costina Marilena Ceară, pe care o mai găsim, potrivit Confidas.ro, în SC Ramian Estetique SRL (faliment), Stynapro Ten SRL (radiată) și în Topaz Skin Beauty SRL (funcțiune).
 
Tot potrivit datelor furnizate de portalul Confidas.ro, Elisaveta Țăranu apare în Euroest Operation Betoane şi Prefabricate SRL (radiată), în Fermierul Dorobanţu SRL (funcţiune), General Eximtour SRL (funcțiune), Mașini Hibrid Construct SRL (insolvență), Premium Shopping SRL (faliment), PSE Comprest House SRL (funcțiune).
 
În trecut, SC General Eximtour SRL a fost administrată de fostul director general al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA, Nicolae - Dan Tivilichi.

  
Are un teren, o casă şi un Ford Mondeo
Cine este Nicolae-Dan Tivilichi, noul director general adjunct al CN APMC SA (documente)


Revenind, cifra de afaceri a Anmihra Development SRL aferentă anului 2018 a fost de 14.920 de euro, în 2017 de 17.893 de euro și în 2016 de 12.821 de euro.
 
Conform datelor furnizate de platforma Vrăjitorul.eu, aceasta fiind interogată la data de 10 mai 2021, societatea intrată ieri în insolvență a fost fondată în baza cererii nr. 89462 din data 30 decembrie 2015, de Liliana Tonda și de Romeo Tonda și s-a numit LTR Imobiliare Incorp SRL, având ca obiect de activitate „închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate“.    
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Firma care deține cafeneaua din parcul de la Gară, vizată de o decizie importantă a Tribunalului Constanța
 
Șase titluri de campioană a României!
Clubul de rugby Farul Constanța, în faliment pentru 120.000 de euro. Ce a decis Tribunalul


 
 
    
 
 
 
 
           
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii