Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste proastă pentru Dan Nicolae Tivilichi, director la CN APM Constanța. Judecătorii au decis încetarea mandatului său

ro

28 Jan, 2019 19:32 4155 Marime text
Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța s-au pronunțat astăzi, într-un dosar deschis încă din 2017, cauză în care Dan Nicolae Tivilichi și CN APM Constanța au fost chemați în instanță de către Stăetu Mihaela Alina. 

Decizia luată îi pune în pericol scaunul de director al CN APM Constanța, lui Dan Nicolae Tivilichi, sens în care redăm în integralitate decizia Curții de Apel Constanța de astăzi: 

Califica drept aparari de fond exceptiile lipsei calitatii procesuale active a reclamantei si lipsei interesului în promovarea cererii de chemare în judecata, invocate de catre intervenientul TIVILICHI NICOLAE DAN. Admite recursul. Caseaza în tot sentinta recurata si rejudecând dispune: Admite cererea de chemare în judecata. Anuleaza Procedura de selectie pentru ocuparea functia de Director General al CN ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. initiata în baza Hotarârii Consiliului de Administratie nr. 24/28.11.2016, Procesul - verbal privind verificarea si evaluarea conformitatii administrative si eligibilitatii dosarelor privind candidatura pentru functia de Director General si Director Economic nr. 3098/27.01.2017 în ceea ce priveste functia de Director General precum si actele ulterioare de numire în functia de Director General al CN ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. întocmite urmare a Procedurii de selectie pentru ocuparea functia de Director General al CN ADMINISTRATIA PORTURILOR MARITIME S.A. initiata în baza Hotarârii Consiliului de Administratie nr. 24/28.11.2016. Respinge cererea de interventie accesorie formulata de catre intervenientul TIVILICHI NICOLAE DAN ca nefondata. Definitiva. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin intermediul grefei instantei azi, 28.01.2019.

Contactat telefonic, Dan Nicolae Tivilichi  a declarat că va aștepta decizia Curții de Apel Constanța, înainte de a lua o hotărăre.


Potrivit surselor noastre, decizia Curţii de Apel Constanţa a fost luată de magistraţii Monica Costea, Andrea Bianca Andruş şi Oana Damian.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii