Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Administrația Porturilor Constanța, bună de plată pentru un fost director. Ce a decis instanța

ro

09 Feb, 2022 00:00 2980 Marime text
  • Fostul director al Portului Constanța, Dan Nicolae Tivilichi a câștigat în primă instanță procesul privind banii cuveniți pe concediu
  • Suma se ridică la peste 65.000 lei
 
După doi ani și jumătate, judecătorii Tribunalului Constanța au soluționat, pe fond, dosarul prin care fostul director al CN Administrația Porturilor Maritime Constanța, Dan Nicolae Tivilichi cerea pretenții de la fostul angajator.
 
Judecătorii s-au pronunțat pe 7 februarie 2022, cu următoarea soluție pe scurt: „Admite acţiunea formulată de reclamantul Tivilichi Nicolae Dan în contradictoriu cu pârâta Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Obligă pârâta Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa la plata către reclamantul Tivilichi Nicolae Dan a sumei de 65.476,44 lei. Obligă pârâta CN APM SA Constanţa la plata către reclamant a sumei de 1.694,55 lei reprezentând cheltuieli de judecată ( taxa judiciară de timbru). Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, calea de atac urmând a se depune la Tribunalul Constanţa, sub sancţiunea nulităţii”.
 
În această speță, ar fi vorba de banii de concediu pe care nu i-a primit de la companie, conform celor declarate de fostul director general. Totodată, pe rolul Tribunalului Constanța mai este un process pe rol, unde Tivilichi cere tot pretenții de la CN APM Constanța. Termen în acest dosar a fost stabilit pe 17 februarie 2022.
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Tivilichi, demis. Florin Goidea, noul director general adjunct al APC (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii