Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a obținut postul Fostul director al Administrației Porturilor Constanța, Nicolae-Dan Tivilichi, numit director adjunct la Galați

ro

17 Apr, 2020 00:00 8550 Marime text

Fostul director de la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța, Nicolae-Dan Tivilichi, ocupă în prezent funcția de director adjunct la Administraţia Porturilor Dunării Martime (APDM) Galaţi.
Informația a fost confirmată de însuși directorul adjunct de la Galați, contactat telefonic de cotidianul ZIUA de Constanța. Postul l-a câștigat prin concurs, fiind alți 4 contracandidați la fotoliul de adjunct

„Da, am obținut prin concurs funcția de director adjunct la Galați”, a spus ferm fostul director de la CN APM Constanța. De altfel, acesta apreciează că vor fi aduse numeroase proiecte la Galați, cum a demonstrat și prin ceea ce a făcut la Constanța.
Nicolae Dan Tivilichi a absolvit Universitatea „Dunărea de Jos“ Galaţi, Facultatea de Nave, secţia Maşini şi Instalaţii Navale.
A mai urmat cursurile „Management pentru funcţiile de conducere“, la ICEM Bucureşti, şi „Legislaţie şi operaţiuni vamale“, la Şcoala Română de Afaceri a CCI Galaţi. Din CV-ul său aflăm că a fost membru al Consiliului d Administrație CN APM SA Constanța din 2016, dar și director CN APM Constanța între 2016 și 2019, după ce a fost, pe rând, consilier și director adjunct la companie. Între 2012 și 2015 a ocupat funcția de președinte al Comisiei de Administrație al CN APDM SA Galați, iar între 2009 și 2012 a fost administrator special la SC General Eximtour SRL.

Citește și

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Tivilichi, demis. Florin Goidea, noul director general adjunct al APC (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii