Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi penal pentru arme deţinute ilegal

ro

02 Jul, 2015 11:49 1073 Marime text
Ieri, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat un control la domiciliul un bărbat din Eforie Nord, unde au descoperit o puşcă cu aer comprimt marca CZ, deţinută ilegal de acesta.
În timpul verificărilor, la domiciliul bărbatului s-a prezentat şi M. Gheorghe, din Techirghiol, care avea asupra sa două arme, o puşcă de vânătoare cu alice marca TOZ, calibrul 12 şi o puşcă de tir sportiv marca UM Cugir, calibrul 5,6, ambele arme aparţinând celui percheziționat, adică C. Luca.
Pentru arma cu aer comprimat marca CZ şi pentru arma de tir sportiv UM Cugir, poliţiştii au constatat că nu erau îndeplinite condiţiile legale de deţinere de către cei doi bărbaţi. Armele au fost ridicate de către poliţiştii Serviciului A.E.S.P. în vederea continuării cercetărilor.
Cei în cauză sunt cercetaţi în stare de libertate pentru savărşirea infracţiunii de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, urmând ca cercetările să fie extinse pentru documentarea întregii activităţi infracţionale. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii