Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bilanțul IPJ Constanța Amenzi, arme ilegale și permise de conducere ridicate

ro

08 Oct, 2023 16:04 829 Marime text


Sursa foto: Facebook
 
  • La data de 7 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat o acțiune pentru prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise
  • Au desfășurat o acțiune și pentru verificarea legalității deținerii unor categorii de arme
 
Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, dintre care 3 la O.U.G. 195/2002, 12 la Legea 61/1991 și 1 la Legea 333/2003, în valoare totală de peste 1.000 de lei.
 

„De asemenea, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța”, precizează sursa menționată.

 
La data de 7 octombrie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității deținerii unor categorii de arme, în municipiile Constanța și Mangalia, orașul Năvodari și comuna Nisipari, mai adaugă sursa.
 

„Astfel, au fost verificați, la domiciliu, șapte deținători de arme. În urma neregulilor constatate, au fost constatate două  infracțiuni și au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, două arme”, declară polițiștii.
 

Totodată, și polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise. 

 
„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 la O.U.G. 195/2002 și 4 la Legea 61/1991, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei”, subliniază sursa.

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 2 permise de conducere. La acțiune au participat și jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, încheie sursa.
 
 Citește și

O nouă misiune de salvare în apele Mării Mediterane încheiată cu succes de poliţiştii de frontieră români! (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii