Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant la Constanța. O tânără mămică a murit după ce a născut la un spital privat. În timpul nașterii au apărut complicații

ro

24 Jan, 2018 19:56 98362 Marime text
 O tânără care a ales să își aducă pe lume copilașul la un spital privat din municipiul Constanța a murit astăzi la scurt timp după ce a născut.
 
Potrivit unor surse victima ar fi născut normal deși în urmă cu ceva timp a adus pe lume un copilaș prin cezariană. În timpul intervenției de astăzi ar fi suferit o ruptură de uter.
 
Femeia a fost transferată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța unde cu toate eforturile depuse de cadrele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-I fi salvată viața.
 
Cazul a fost confirmat de purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Constanța, Crina Kibedi care a precizat că pacienta a fost adusă în stare critică la unitatea sanitară.
 
Cu toate eforturile depuse de cadrele medicale pacienta nu a mai putut fi salvată.

Am încercat să luăm un punct de vedere din partea reprezentanților spitalului privat implicat dar reprezentanții unității sanitare nu au răspuns solicitării. În măsura în care acest punct de vedere ne va fi oferit îl vom publica. 
 
 Punctul de vedere al Spitalului Privat Isis Constanța referitor la modul în care a decurs nașterea în cazul tinerei care a decedat poate fi citit aici: 

Oficial de la Spitalul Isis Constanța Cum a decurs nașterea în cazul femeii care a decedat la scurt timp după ce a adus pe lume un băiețel
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii