Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în Slatina Un infirmier a ucis o asistentă și apoi s-a sinucis

ro

04 Mar, 2018 11:54 2067 Marime text
Caz șocant la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, unde un infirmier a ucis o asistentă și apoi s-a sinucis.

Azi noapte cei doi s-ar fi blocat într-o cameră de spital, iar mai târziu colegii lor au auzit ţipete din camera respectivă.

Personalul medical a bătut la uşă, nu li s-a deschis, astfel că au chemat pompierii ca să o deblocheze. Femeia a fost găsită decedată cu şapte lovituri de cuţit în spate şi trei în gât, iar bărbatul avea venele tăiate.

„Organe de poliție din cadrul IPJ Olt au fost sesizate printr-un apel 112, cu privire la faptul că într-o încăpere din incinta Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, se află două persoane decedate, un bărbat și o femeie. La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul IPJ Olt, împreună cu procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, care au efectuat cercetarea la fața locului. În cauză au fost întocmite acte proceduale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU OLT, Cristian Grigorescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii