Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Sănătăţii a anunţat începerea procedurii de achiziţie a 1.000 de incubatoare pentru copii

ro

26 Jun, 2018 17:01 1882 Marime text
Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, la Slatina, începerea procedurii de achiziţie a 1.000 de incubatoare pentru copii, astfel încât să fie acoperit necesarul din maternităţi, transmite Agerpres.ro. 
 

"Pot să vă spun că săptămâna aceasta Ministerul Sănătăţii va demara un proiect, în sensul că va publica în SEAP o procedură pentru achiziţionarea a până la 1.000 de incubatoare, acord-cadru, astfel încât să acopere tot necesarul existent în acest moment în România. Pentru că investim în sănătate, investim în viitor", a spus ministrul Sănătăţii după ce a vizitat mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, printre care şi Pediatria şi Terapia Intensivă de la Neonatologie.

 
Sorina Pintea a vizitat marţi Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, la invitaţia autorităţilor locale, fiind însoţită de vicepremierul Paul Stănescu. Au fost vizitate secţiile UPU, pediatrie, neonatologie, Obstetrică - Ginecologie - lehuze, ministrul discutând cu medicii şi reprezentanţii autorităţilor locale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii