Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atac sângeros în apropierea gării din Slatina. Un bărbat a murit și altul a fost grav rănit după ce au fost înjunghiați

ro

13 Oct, 2018 16:21 1857 Marime text
Un bărbat a murit şi altul este internat în spital după ce amândoi au fost loviţi de un al treilea bărbat, cu un obiect înţepător, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Incidentul a avut loc în zona gării din municipiul Slatina, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, citată de Agerpres.ro.  

Agresorul celor doi este căutat de anchetatori, care acţionează în vederea depistării acestuia.

Persoana care a decedat în urma loviturilor este un bărbat de 44 de ani, care în momentul sosirii echipajelor medicale de la Ambulanţă era în şoc hemoragic, dar conştient. El a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina şi a murit în sala de operaţie.

Cea de-a doua victimă este un tânăr de 24 de ani, care a fost rănit tot cu un corp înţepător. El a fost transportat la spital şi este în stare stabilă, în afara pericolului. 

"În noaptea de 12/13 octombrie am fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că, în zona gării din municipiul Slatina, a avut loc o altercaţie spontană între trei bărbaţi, doi dintre aceştia fiind loviţi cu un corp înţepător. În urma loviturilor, o victimă a decedat. Echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-a deplasat la faţa locului", a spus Alexandra Dicu.


Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt. 

Sursa: Agerpres.ro.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii