Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Benzinării mobile pe autostrăzile A1 şi A2

ro

23 Jul, 2015 17:00 2743 Marime text
OMV Petrom a definitivat conceptul benzinăriilor mobile şi va amplasa 10 staţii de alimentare care vor fi deschise pe autostrăzile A1 şi A2, după câştigarea licitaţiei organizate de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), se arată într-un comunicat al companiei petroliere.

“Prin extinderea reţelei de distribuţie în puncte cheie de pe autostrăzi, suntem mai aproape de clienţi, oferindu-le accesibilitate şi confort. Suntem mândri că prima staţie pentru cei care intră în România, pe autostrada Nădlac-Arad va fi una sub brandul Petrom. Noile staţii mobile răspund nevoilor variate ale oricărui şofer, oferind atât carburanţi, cât şi o gamă largă de produse non-oil”, a declarat Adrian Nicolăescu, retail manager în cadrul OMV Petrom.

Noile staţii mobile sunt de tip modular, prefabricat. Ele vor fi transportate şi amplasate în punctele în care vor funcţiona, fără a necesita lucrări suplimentare de construcţie şi amenajare. Termenul estimat pentru punerea în funcţiune a celor 10 staţii este trimestrul patru, 2015. Staţiile mobile sunt prevăzute cu o zonă de alimentare cu carburanţi şi cu o zonă de magazin. O staţie poate asigura alimentarea a circa 1.500 de vehicule pe zi. Cele 10 staţii vor fi amplasate în 5 locaţii de pe autostrăzile A1 şi A2, câte una pe fiecare sens, după cum urmează:

- Autostrada Nădlac-Arad (A1), km 26;

- Autostrada Lugoj-Deva (A1), km 21;

- Autostrada Orăştie-Sibiu (A1), km 20;

- Autostrada Orăştie-Sibiu (A1), km 76;

- Autostrada Medgidia-Constanţa (A2), km 186.

Sursa: Cotidianul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii