Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat care desfăşura activități ilegale de pescuit, reţinut. Ce au descoperit poliţiştii constănţeni

ro

30 Oct, 2017 14:49 1868 Marime text
Poliţiştii de la Transporturi au indisponibilizat 38 de plase de pescuit în lungime totală de 1204 metri și o ambarcațiune care figura ca fiind furată, în urma unei percheziții domiciliare la locuința unui bărbat din județul Constanța.
 
La data de 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat, în baza unui mandat emis de Judecătoria Hârșova, o percheziție la domiciliul unui bărbat de 44 de ani, din localitatea Vadu Oii, județul Constanța, despre care exista informația că desfășoară activități ilegale de pescuit.

Astfel, au fost descoperite 38 de plase de pescuit din categoria celor monofilament, comercial și setcă, în lungime totală de 1204 metri, care erau deținute fără a fi îndeplinite condițiile legale.

De asemenea, polițiștii au identificat și o ambarcațiune, evaluată la aproximativ 6800 de lei, care ar fi fost sustrasă în noaptea de 18/19 octombrie a.c.

Plasele, de aproximativ 19.900 de lei, precum și ambarcațiunea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Bărbatul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, ulterior fiind luată măsura controlului judiciar.

La acțiune au participat și polițiștii din cadrul S.A.S. al I.P.J. Constanța.
 
Sursă foto: Poliţia Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii