Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție șoferi. Se lucrează pe Autostrada Soarelui pe sensul către Constanța. Sunt restricții în zonă

ro

16 Jul, 2018 10:39 1868 Marime text
C.N.A.I.R. – Direcția Regională de Drumuri şi Poduri Constanța anunţă că în zilele de 16-17 iulie 2018 se execută lucrări de remediere a unor defecțiuni pe Autostrada A2, calea 1 (Bucureşti - Constanţa), la km 143+400. Din primele informații, defecțiunile au apărut ca urmare a precipitațiilor abundente din ultima vreme.
 

”Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile instituite temporar, să semnalizeze din timp orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie, să sporească atenţia la volan şi să reducă viteza în zonele unde se efectuează reparaţii. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat participanţilor la trafic şi le multumim pentru înțelegere!” – au transmis reprezentanții DRDP Constanța.

 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 şi pot accesa pe prima pagina în caseta din stănga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar şi pagina de FB htips://www.facebook.comknadnr/ si de TWITTER, @CNADNR.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii