Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traficul pe Autostrada A2 și alte drumuri naționale. Raportul INFOTRAFIC

ro

06 Mar, 2024 07:54 489 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informeazăcă, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cucirculaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteonefavorabile.
 
Estes emnalată ceață, care scade vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolatsub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Suceava și Vaslui.
 
La nivel național se circulăpe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale,excepție făcând doar județul Giurgiu, unde sunt semnalate precipitații subformă de ploaie, carosabilul fiind umed.
 
Pe arterele rutiereprincipale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București –Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe uncarosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic fiind normale.
 
Trafic intens este peCentura Capitalei, pe raza loc. Chiajna, Domnești, Bragadiru și Pantelimon. Deasemenea, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală alautostrăzii A1 București-Pitești, începând din loc. Ciorogârla, jud. Ilfov.
 
Pentru prevenirea accidentelor rutiere,sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţaregulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţieide deplasare.


Citește și:

Tânăr sancționat pe Autostrada A2 pentru circulație ilegală cu trotineta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii