Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație contestată la CNSC Iridex Group Salubrizare a vrut să facă curățenie și în parcările și grupurile sanitare de pe Autostrada Soarelui! Ce verdict a primit?

ro

03 Mar, 2024 17:00 889 Marime text
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat o decizie la contestația formulată de Iridex Group Salubrizare SRL împotriva documentației de atribuire, elaborată de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii unui „Acord cadru pe o perioada de 24 luni, ce are ca obiect: Asigurarea serviciilor de salubrizare în locurile de parcări și în grupurile sanitare, pentru Lot Autostrada A2 km 19+800 și km 49+000”
  • În baza documentelor, CNSC a respins ca nefondată contestația formulată de Iridex Group Salubrizare SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere
  • Decizia este obligatorie iar împotriva acesteia se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare
 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 446/C1/158 din 22.02.2024 la contestația nr. 447/19.01.2024,
formulată de Iridex Group Salubrizare SRL împotriva documentației de atribuire, elaborată de către autoritatea contractantă
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere în cadrul procedurii de licitație deschisă, organizată în vederea încheierii unui: „Acord cadru pe o perioada de 24 luni, ce are ca obiect „Asigurarea serviciilor de salubrizare în locurile de parcări și în grupurile sanitare, pentru Lot Autostrada A2 km 19+800 și km 49+000” cod CPV 50760000-0.

Firma contestatară a solicitat, obligarea autorității contractante la remedierea documentației de atribuire iar în subsidiar în măsura în care se constată că nu pot fi dispuse măsuri de remediere care să permită continuarea legală a procedurii de atribuire, obligarea autorității contractante să procedeze la anularea procedurii de atribuire.

În baza documentelor, CNSC a respins ca nefondată contestația formulată de Iridex Group Salubrizare SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Decizia este obligatorie iar împotriva acesteia se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
 
Despre Iridex Group Salubrizare SRL
 
Conform termene.ro, firma funcționează din 18 august 2008, are sediul în București și obiectul de activitate este „colectarea deșeurilor periculoase”.
 
Firma a raportat pentru anul 2022 peste 135 de milioane de lei cifră de afaceri, peste opt milioane de lei profit și 1.147 de angajați.
 
Asociații din Iridex Group Salubrizare SRL sunt: Iridex Group SRL, Olga Anghel, Cristian Pascu, Florin Pascu, Nicoleta Vâlsan, Green Knowledge SRL și Corneliu Pascu.
 
Administratorul societății este Dan Tiberiu Anghel.
 
Olga Anghel mai are conexiuni și cu P.C. Sun Energy Production SRL și Green PAck SRL.
 
Corneliu Pascu apare în: P.C. Mnagement Consulting SRL, Iridex Group SRL, P.C. Sun Energy Production SRL, Triton Apaserv SRL, Greenpoint Management SA și Paso Vertgrun Mecanorent SRL.
 
Cristian Pascu figurează și în: P.C. Management & Consulting SRL, Multi Dent SRL, Iridex Group SRL, Vhala Beauty SRL, Greenpoint Management SA și Tallordent SRL.
 
Iridex Group SRL apare și în ABS Asigurări – Reasigurări SA.
 
Green Knowledge SRL figurează și în Green Unit SRL.
 
Dantex International SRL este firma în care mai este prezent Dan Tiberiu Anghel.
 
SC Iridex Group Salubrizare SRL are parafate 515 achiziții directe și 82 de contracte publice, conform termene.ro.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Iridex Group Salubrizare SRL, victorie de etapă la CNSC Este vizat contract de delegare a serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii