Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autostrada A2 București-Constanța și alte artere rutiere. Situația traficului în această dimineață

ro

12 Mar, 2024 07:55 490 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră (07:00), nu sunt înregistrate autostrăzi sau drumuri naționale cu circulația oprită ca urmare a condițiilor meteorologice sau din cauza vreunui eveniment rutier.
 
La nivelulțării se circulă în general pe un carosabil umed, în multe zone fiind semnalateprecipitații sub formă de ploaie ușoară.
 
Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2București-Constanța, A3 București-Ploiești și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară în condiții de ploaie slabă, pe un carosabil umed și valorinormale de trafic, cu excepția autostrăzii A1 București-Pitești, unde secirculă în condiții de aglomerație la intrarea în capitală și a DN 1Ploiești-Brașov, unde sunt înregistrate valori ridicate de trafic în zona localitățiiComarnic, județul Prahova, ca urmare a unui accident rutier produs între douăautocamioane pe timpul nopții, în direcția Ploiești - Brașov, soldat cu rănireaunei persoane transportate la spital. La această oră nu mai sunt impuserestricții de trafic.

Pentru o circulație în siguranță pe timp deploaie, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanța desiguranță dintre autovehicule, să folosească sistemele de iluminare șiștergătoarele, să nu bruscheze comenzile volanului și să evite depășirilepericuloase sau alte manevre riscante, sporind atenția în trafic!- transmite Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române. 


Citește și:

ConstanțaFinal de proces în cazul polițistului acuzat că ar fi dezvăluit unui amic unde sunt amplasate radarele pe Autostrada A2, București – Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii