Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3. Tânărul de 18 ani a murit! Alertă pe Lacul Siutghiol. O persoană ţipă disperată după ajutor (galerie foto+video)

ro

30 Jul, 2016 17:32 8842 Marime text


Pompierii militari din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, în urmă cu câteva minute, printr-un apel la serviciul unic de urgenţă 112,  în staţiunea Mamaia, acolo unde o persoană se află în apele Lacului Siutghiol și strigă după ajutor.

La fața locului va ajunge și o ambulanță.

Potrivit primelor informații, martorii au observat o persoană care plutește în spatele restaurantului On Plonge. La fața locului se deplasează barca dislocată pe lacul Siutghiol.

UPDATE 3, ora 19:10
Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au anunţat, în urmă cu câteva minute, decesul tânărului de 18 ani. Numele său era Mădălin Perjoc.

Se pare că tânărul a mers cu prietenii săi să înoate în lacul Siutghiol și, deși nu știa să înoate bine, s-a aventurat în larg. La un moment dat, el nu a mai fost văzut de prietenii săi, iar după aproximativ 10 minute, aceștia au sunat la 112. Doi prieteni de-ai săi s-au dus după el și au fost și ei la un pas de înec. În scurt timp, o barcă detașată pe lacul Siutghiol a intervenit, iar salvatorii au reușit să îl aducă la mal, acolo unde medicii SMURD au început să îl resusciteze.

UPDATE 2, ora 18:08
Potrivit primelor informaţii, tânărul înecat provine din  comuna Lipniţa din judeţul Constanţa. Părinţii acestuia ar fi decedaţi, iar tânărul lucra ca îngrijitor la un club din Mamaia, dar se ocupa şi de vânzarea de flori în curtea Spitalului Judeţean Constanţa. Tânărul a locuit în trecut la centrul de plasament Fair Play din judeţul Constanţa, însă de ceva vreme şi-ar fi petrecut nopţile pe străzile municipiului.


UPDATE, ora 17:48
Tânărul a fost scos la mal. În acest moment, la faţa locului, a ajuns o echipă de medici care resuscitează victima, încercând să o readucă la viaţă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii