Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afla care sunt cele mai frumoase plaje de pe litoralul romanesc

ro

27 Jul, 2014 14:01 2941 Marime text
Cei de la one.ro prezinta cele mai frumoase plaje de pe litoralul romanesc.

Prima descrisa este plaja Corbu. "Tendinţa actuală este de a ne îndrepta către locuri neştiute, unde putem avea parte de liniştea mult-visată. La doar 35 de kilometri de Constanţa se află cea mai sălbatică plajă de pe litoralul românesc", scriu cei de la one.ro.

Urmeaza plaja Sulina. "Plaja este situată la aproximativ 3 km de oraşul Sulina şi poţi ajunge pe nisipul fin doar dacă mergi pe jos 30 de minute sau alegi ca mijloc de transport maşina personală. Pe această plajă ai parte de apă limpede, curată şi nu foarte adâncă.", noteaza one.ro.

Plaja Sfântu Gheorghe - "O altă plajă virgină este situată la 3km de localitatea Sfântu Gheorghe... Odată ajuns pe plajă, în partea dreaptă poţi vedea gura de vărsare a braţului Sfântu Gheorghe în Marea Neagră, iar în partea stângă poţi admira plaja cu nisipul fin, aşa cum rar mai vezi pe litoralul românesc", scrie one.ro.

Plaja Gura Portiţei este cu adevărat un loc uitat de lume, în sensul bun al cuvântului, potrivit sursei citate.
 
Plaja din Mamaia Nord se regaseste si ea in clasamanetul one.ro, fiind zona unde se desfăşoară toate concertele şi evenimentele internaţionale.

OHA Beach, situată între Mamaia şi Năvodari, dincolo de Hanul Piraţilor, este potrivit one.ro „un spaţiu creativ de leneveală si manifestări artistice“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii