Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident rutier grav în Petroșani, județul Constanța. Un autoturism s-a răsturnat în șanț. Șoferul decedat nu avea permis

ro

20 Dec, 2018 21:33 6636 Marime text
Accident rutier grav joi seara în Petroșani. Două persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț.

La fața locului s-a deplasat un echipaj SAJ B2.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii constănțeni au fost sesizați de producerea unui accident grav, în localitatea Petroșani, pe DC 29, unde, din cauza vitezei, un autoturism s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Există doua persoane rănite în autoturism, dintre care una în stare gravă.

UPDATE 1: Șoferul, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a decedat în ciuda eforturilor medicilor. Cea de-a doua victime, de 39 de ani, a fost transportată la spital.

UPDATE 2: IPJ Constanța: La data de 20 decembrie a.c., ora 20.25, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Petroșani, a condus un autoturism pe DC 29, pe raza localității Petroșani, unde a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara carosabilului. Conducătorul auto, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a decedat, iar un pasager pe locul din dreapta față, in vârstă de 35 de ani, din localitatea Petroșani, a fost rănit ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ..... 21 Dec, 2018 10:18 Dumnezeu sa-l odihneasca! Ar fi bine ca altii sa invete din aceste tragedii