Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:21 20 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Electrocentrale Constanţa SA. Victima, un operator reţele termoficare

ro

03 Sep, 2017 11:11 1381 Marime text
Potrivit Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, în data de 30.08.2017, ora 11.30 la Societatea Electrocentrale Constanţa SA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capaciăţii de muncă a unui lucrător.
 
În momentul executării unei manevre, în căminul vanelor de secţionare CVS2, Cosmin Valentin C., operator reţele termoficare, a alunecat în apa fierbinte, opărindu-se uşor la gambe.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către Societatea Electrocentrale Constanţa SA, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificarile şi completarile ulterioare. Dupa finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare şi avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare şi/sau completarea dosarului, după caz.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii