Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:09 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este tânărul din Năvodari care și-a pierdut viața într-un accident de muncă la Midia Marine Terminal. „Ce băiat tânăr și frumos a luat Dumnezeu la el“

ro

15 Jan, 2023 11:53 23148 Marime text
foto: Pexels
Un tragic accident de muncă s-a petrecut ieri, 14 ianuarie la Midia. 

Un tânăr de doar 20 de ani  din  Năvodari , S.N.R și-a pierdut viața. 

Curg mesaje de codoleanțte pe pagina de facebook a nașului său. Acesta a postat pe pagina de socliazare o poză cu tânărul decedat însoțită de mesajul Dumnezeu să te odihnească în pace finule.

Iată o mică parte din mesajele de condolențe: 

Ce băiat tânăr și frumos a luat Dumnezeu la el ... 

 

Nu am cuvinte! Rămas bun,finutul meu drag!

 


Sincere condoleanțe 

 

Oficial de la Midia Marine Terminal

În cursul serii de sâmbătă, 14 ianuarie, un angajat al companiei Midia Marine Terminal, care activa în zona rampelor automate de încărcare, a fost găsit de colegii săi în stare de inconștiență. Imediat au fost alertate autoritățile, care, ajunse la fața locului, au constatat decesul.
 
O anchetă a fost deschisă de organele de cercetare abilitate, în urma căreia vor fi stabilite exact circumstanțele producerii decesului. Midia Marine Terminal, angajatorul colegului decedat, oferă tot suportul necesar autorităților, în cadrul anchetei demarate.
 
Gândurile întregului Grup KMG International merg către cei apropiați colegului decedat. Condoleanțe familiei îndurerate!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii