Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:47 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dana Rogoz a aniversat 25 de ani cu... tematică sportivă

ro

28 Sep, 2010 17:59 1121 Marime text
img_8117_resize.jpgBeculeţe colorate, scaune din lemn, grătar, salate, humus şi aer proaspăt răcoros, după mai multe averse de ploaie... Cam aşa s-a pregătit Dana Rogoz pentru a-şi întîmpina invitaţii duminică seara la aniversarea a 25 de ani. Actriţa din serialul „Moştenirea", care va debuta la ProTv de luni, 4 octombrie, de la ora 22.15 şi prezentatoarea emisiunii „De Suflet" ce va începe cu un nou sezon din 16 octombrie, la ProTv Internaţional îşi dorea de 5 ani o petrecere de ziua ei în grădină, însă niciodată vremea nu a fost favorabilă.

"De 5 ani, adică de cînd locuiesc într-o casă ce are şi curte, mi-am dorit să îmi sărbătoresc ziua în felul acesta, cu măsuţe şi scaune de lemn, cu ghirlande de becuri atîrnate de copaci, cu pături de picnic şi perne prin iarbă...iar anul acesta vremea caldă m-a convins că se poate şi astfel mi-am adunat repede prietenii foarte apropiaţi, să fie alaturi de mine la împlinirea unei vîrste frumoase: 25 ani", spune Dana.

Efortul ei a fost din plin recompensat, pentru că invitaţii au lăudat-o şi pe ea şi pe Radu pentru decorarea grădinii, însă din cauza a doua averse de ploaie, toţi invitaţii s-au refugiat în cele din urmă în casă.

Recunoscută pentru aniversările tematice, Dana a anunţat că acest an stă sub semnul activităţilor sportive şi drept urmare multe dintre cadouri s-au axat pe această zonă.

"De la Radu am primit o masă de ping-pong, care a reprezentat una dintre atracţiile serii, de la mama un coş de baschet, de la unul dintre fraţii mei role -se pare că am convins pe toată lumea căsunt o fire sportivă şi că în general îmi place să-mi ocuptimpul cu tot felul de activităţi-atît sportive,cît şiartistice. Tocmai de aceea am primit inclusivo trusă nouă pentru pictură, dar şi un costum dekarate! deşi n-am încercat niciodată sportul acesta. Adevărul e că niciodată nu e prea tîrziusă încerci experienţe noi.Am primit cadouri foarte frumoase, mai ales pentru că fiecare într-un fel sau altul, mă reprezintă; şi parcă anul acesta am simţit mai tare cît de bine mă cunoscfamilia şi prietenii apropiaţi şi ce norocoasă sunt eu să am alături de mine oameni atît de frumoşi", adaugă sărbătorita, care a petrecut o seară de invitaţii săi printre care s-au numarat Adela Popescu, Ioana Scărlătescu, Alina şi Bogdan Albulescu, Laura Cosoi şi Smiley.

Ti-a placut articolul?

Comentarii