Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Bacalaureat la Penitenciarul Poarta Albă

ro

28 Aug, 2013 21:54 1901 Marime text
Doar un singur deţinut de la Penitenciarul Poarta Albă vrea să promoveze bacalaureatul în această a doua sesiune. Bărbatul privat de libertate a susţinut până acum toate probele, fără incidente. Și în sesiunea din vară, tot un singur deținut a susținut examenul de maturitate. Examenele la proba scrisă se desfășoară într-o sală de clasă a școlii situate în incinta locului de deținere, sub supravegherea a 4 cadre didactice.

„Deținutul în cauză susține probele din cadrul bacalaureatului. Se află în stare de arest preventiv, a fost adus la începutul lunii august din arestul IPJ Constanța. Am mai avut un deținut care a susținut examenul în sesiunea din vară și a promovat cu nota 6, 1.” a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, Gabi Botezan.
Interesat de condițiile în care bărbatul susține examenul, inspectorul general Răducu Popescu va vizita sala de clasă unde este testat acesta.

„Avem un caz special la Penitenciarul Poarta Albă. Cel care a susținut examenul din vară a promovat. Am organizat o comisie specială, am obținut avizele și mă voi duce personal să văd cum se desfășoară examinările.” a afirmat inspectorul școlar general Răducu Popescu.
Ca și în cazul celorlați candidați, examenele din cadrul celei de-a doua sesiuni a bacalaureatului sunt supravegheate prin mijloace video.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii