Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Accident în lanț pe străzile Constanței

ro

17 Nov, 2013 14:11 2413 Marime text
Două persoane au fost rănite şi patru autoturisme distruse, în urma unui accident rutier  petrecut, seara trecută, în Constanța. Un șofer aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul volanului după o cursă în viteză pe şosea şi a provocat un impact  în lanț.  Accidentul s-a produs pe Bulevardul Marinarilor din Constanța, între Poarta 1 şi Poarta 2, unde un şofer a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a pierdut controlul asupra maşinii.
“Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot acesta a fost și victima accidentului. Cauzele accidentului au fost neadaptarea vitezei și consumul de băuturi alcoolice.”, a declarat ag. șef Cristian Gârțu,  SPR Constanța.
Maşina a izbit două taxiuri staționate și a pătruns pe contrasens, unde a lovit un autoturism al unui echipaj ce asigura paza în zonă. Bilanţul final în urma impactului: patru vehicule avariate.  Doi conducători auto au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre aceştia este chiar bărbatul aflat sub influenţa alcoolul, care a produs accidentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii