Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea143 Ion Dănuţ Jugănaru, director general al CCINA Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

15 Nov, 2021 00:00 1878 Marime text


Cu ocazia aniversării a 143 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, Ion Dănuţ Jugănaru – director general al Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa,a transmis un mesaj de Ziua Dobrogei, pe care îl puteți citi mai jos.

Am cunoscut Dobrogea în copilărie, de la vârsta de 5 ani, când veneam pe litoral, cu părinții, apoi în tabăra școlară de la Năvodari. Ulterior, ca student la turism, am avut aici primul meu loc de muncă, la Mangalia, iar din 1983 m-am stabilit definitiv aici.

Cine ajunge în Dobrogea cred ar trebui să vadă, în primul rând, litoralul, Delta Dunării, Monumentul Tropaeum Traianide la Adamclisi și Mânăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei.

Avem multe valori importante, în Dobrogea, începând cu litoralul și Delta Dunării, cele mai vechi cetăți antice, dar și un adevărat model, demn de urmat și de alții, de bună conviețuire multi-etnică.

Le fiecare aniversare a Zilei Dobrogei, să ne dorim ca, pesteîncă un an, să fim cu toții sănătoși, mai prosperi și să lucrăm mai bine împreună, pentru că numai lucrând în unitate vom putea progresa!

La multi ani, dobrogeni!

Citește și:

#sărbătoreșteDobrogea143


 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari