Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Dobrogea143 Comisar șef de poliție Laurențiu Cristian Cicu, director al Gărzii de Coastă, mesaj de Ziua Dobrogei

ro

24 Nov, 2021 00:00 1659 Marime text
 

Cu ocazia aniversării a 143 de ani de la revenirea Dobrogei la patria mamă, comisar șef de poliție Laurențiu Cristian Cicu, director al Gărzii de Coastă, a transmis următorul mesaj de Ziua Dobrogei:
 

M-am născut și am crescut în această regiune istorică și geografică minunată, numită Dobrogea, lucru de care sunt mândru. Această regiune este unică prin multe aspecte, atât culturale, cât și prin prisma provocărilor profesionale la care ne supune pe noi, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, având în vedere faptul că în cele două județe în care ne desfășurăm activitatea avem frontieră cu Ucraina, Bulgaria și Marea Neagră, fiind totodată frontieră externă a Uniunii Europene.

Celor care nu au ajuns încă în Dobrogea, le recomand să o facă, pentru că multiculturalismul și-a pus amprenta frumos, putând descoperi sate tradiționale, monumente istorice și locuri sfinte, dar și peisaje de poveste și oameni minunați.

Cele mai importante trei valori pe care consider eu că le au dobrogenii sunt acceptarea minorităților etnice la un nivel poate unic în Europa, dragostea de țară și ambiția de a realiza lucruri mărețe.

Mesajul pe care îl transmite Garda de Coastă este unul de încredere: suntem la porțile Dobrogei de la Dunăre la mare și de la sud la nord, și facem tot ce ne stă în putință pentru a asigura liniștea și siguranța locuitorilor acestei regiuni.

La mulți ani, Dobrogea!

 
Citește și:  #sărbătoreșteDobrogea143
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Comentarii








Cele mai recente postari