Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente inedite, rememorate de Simona Halep "Țin minte și acum că eram cu zgură pe mine"

ro

24 Oct, 2019 15:37 1278 Marime text

Simona Halep
(28 de ani) a plecat, spre China, acolo unde va participa la Turneul Campioanelor (27 octombrie - 3 noiembrie, în direct la Digi Sport), informează digisport.ro.  

Înaintea competiției de la Shenzen, campioana noastră a rememorat momente inedite din urmă cu 11 ani, când a câștigat turneul de la Roland Garros, la junioare.

"Eram motivată de atunci să ajung cât mai sus în tenisul mondial. Am făcut tot ce am putut. Nu visam să ajung numărul 1 (n.r. - când a câștigat Roland Garros la junioare). Am început să cred că ajung numărul 1 acum câțiva ani. Drumul a fost lung. A fost greu, dar a fost și frumos.

Părinții mei au fost nași în noaptea aceea (n.r. - când a câștigat la junioare, Roland Garros) și eu am mers direct de pe teren. Țin minte și acum că eram cu zgură pe mine. Nu am apucat să fac duș.

M-am schimbat, că aveam avion și nu voiam să îl pierd. M-am schimbat, am ajuns la București, am făcut duș și am plecat la Constanța direct la nuntă", a spus Halep la ProTV.


Campioana noastră a vorbit și despre relația specială pe care o are cu părinții săi, Tania și Stere Halep.

"Familia este foarte importantă și a fost întotdeauna. Am avut noroc de părinți foarte buni. Nu m-au presat, nu m-au certat niciodată și am fost liberă să-mi fac treaba împreună cu antrenorii mei, pe care i-am avut de când am început tenisul. Am avut susținerea lor financiară și emoțională, permanent. A contat foarte mult asta", a mai afirmat Simona Halep.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii