Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastică ritmică. Sub zodia graţiei şi a eleganţei Sportivele de la Victoria Cumpăna au cucerit zece medalii la „Arad Trophy“ (galerie foto)

ro

04 Nov, 2019 00:00 2135 Marime text
Sportivele de la CS Victoria Cumpăna au avut evoluţii reuşite la „Arad Trophy“, întrecere internaţională de gimnastică ritmică, la care clubul din localitatea constănţeană a participat cu 11 gimnaste pregătite de antrenoarea Elena Vlad.
 
Întrecerea a fost rezervată tuturor categoriilor de vârstă, participând aproape 300 de sportive din nouă ţări. Fetele de la Victoria Cumpăna au obţinut zece medalii: aur - Ariana Cristescu, Maya Ulrich, Miruna Matei; argint - Antonia Luţan, Andrada Luţan, Miruna Matei; bronz - Beatris Glăvan, Maria Popescu, Bianca Georgescu, Erika Șelaru. Chiar dacă nu au urcat pe podium, au concurat bine şi Teodora Gene (locul 4), dar şi Daria Făgăraş (locul 6).
 
Întrecerea de la Arad a fost o verificare utilă în vederea Cupei României şi a Campionatului Naţional de Ansambluri de la Bucureşti, din perioada 15 - 17 noiembrie.
 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News) 
 
Citeşte şi:
 
Concursul, organizat la Cumpăna! Micile gimnaste de la Victoria Cumpăna, şapte medalii la Campionatul Naţional (galerie foto)

Competiţie internaţională Gimnastele de la Victoria Cumpăna, rezultate de excepţie şi la Cupa Irina Deleanu (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii