Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Victoria Cumpăna, două premii la Gala Gimnasticii Ritmice Românești 2023 (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

12 Dec, 2023 12:42 1125 Marime text
 
 
 
Sala Luceafărul din București a găzduit Gala Gimnasticii Ritmice Românești 2023.
 
Cu ocazia evenimentului, au primit aprecierea binemeritată cele mai bune gimnaste din România, fiind premiate rezultatele și reușitele din domeniu din acest an.
 
La Gală a fost reprezentată și comuna Cumpăna, din județul Constanța, care a obținut două premii importante:
 
Clubul Sportiv Victoria Cumpăna - premiul pentru implicarea în dezvoltarea Gimnasticii Ritmice, prin organizarea Campionatului Național;
 
Elena Vlad, antrenor al secției de Gimnastică Ritmică a CS Victoria Cumpăna - aprecierea pentru valoroasa implicare în Dezvoltarea Gimnasticii Ritmice Românești, din funcția de membru în Comitetul Executiv al Federației Române de profil.
 

Felicitări tuturor! Felicitări sportivelor comunei noastre și doamnelor antrenor Elena Vlad și Luiza Cerbula! Anul 2024 să vină cu victorii nenumărate, cât mai multe locuri fruntașe, spor și inspirație în activitate zilnică și competițională! Sportivii comunei Cumpăna aduc o mare onoare localității cu fiecare reprezentare în competiții, iar pentru tot efortul și dăruirea, vă mulțumim!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 
Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Citește și:

 
Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 13 medalii la competițiile de la Sfântu Gheorghe. „Un dar minunat de sărbători!“ (GALERIE FOTO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii