Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gimnastele de la CS Victoria Cumpăna, 13 medalii la competițiile de la Sfântu Gheorghe. „Un dar minunat de sărbători!“ (GALERIE FOTO)

ro

27 Nov, 2023 14:30 1031 Marime text
 
 
Municipiul Sfântu Gheorghe, din județul Covasna, a găzduit ultimele două competiții din acest an pentru disciplina gimnastică ritmică: Campionatul Național de Ansambluri și Festivalul Național de Gimnastică Ritmică.
 
Organizatori au fost Federația Română de Gimnastică Ritmică, împreună cu ACS Carla Ritmic Gim Brașov și Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.
 
Un spectacol de talent, emoție și grațIe la care au participat 200 de gimnaste (la individual) și 30 de  ansambluri.
 
Campioanele comunei Cumpăna, din județul Constanța, pregătite de Elena Vlad și Luiza Cerbula, se întorc acasă cu 13 medalii - 9 de aur și 4 de bronz.
 
Sportivele care au făcut parte din echipa CS Victoria Cumpăna la aceste două competiții: Mira Ulrich, Amalia Frîncu, Daria Pantazi, Alexandra Dumitru, Daria Dragomir, Diana Mihăilescu, Alexandra Marin, Maria Popescu, Beatris Glavan, Ariana Cristescu, Sofia Banciu, Ioana Vasiliu, Elena Cășăriu, Bianca Georgescu, Amalia Banciu, Andrada Luțan, Antonia Luțan, Maya Ulrich, Miruna Matei.
 
Locul 1
 
Ansamblul junioare 2
Diana Mihăilescu - fără obiect
Diana - cerc
Maria - fără obiect
Beatris - minge
Beatris - panglică
Ariana - cerc
Duo junioare 3
Trio junioare 3
 
Locul 3
 
Mira Ulrich – fără obiect
Maria - cerc
Ariana - minge
Trio junioare 4
 

Un an excelent pentru gimnastele Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna. Excelența și pasiunea pentru gimnastică ritmică v-au adus si în acest an un număr impresionant de medalii. Ați demontrat tuturor că în gimnastica ritmică romanească Clubul Sportiv Victoria Cumpăna este la cel mai înalt nivel. Un dar minunat de sărbători! Felicitări, Campionelor! Vă iubim!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

Imaginile au fost preluate de pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Citește și:

 
CS Victoria Cumpăna
Gimnastele, medalii la competițiile de top de la Ploiești. „Cu fiecare participare, sportivele noastre sunt tot mai bune!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii