Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:32 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotbal virtual FC Farul Constanța, pe locul doi în SuperCupa #jucămdeacasă. Când au iar meci „marinarii“

ro

24 Apr, 2020 00:00 3784 Marime text
După primele două partide disputate în grupa 3 a SuperCupei #jucămdeacasă, cel mai mare turneu caritabil de FIFA din țară, organizat de Federația Română de Fotbal Virtual, FC Farul Constanța se află pe locul doi, cu trei puncte, după o victorie și o înfrângere.

Echipa de pe litoral a pierdut primul meci, 0-1 cu ACS Poli Timișoara în deplasare, iar apoi a învins acasă cu 2-0 Poli Iași. Celelalte rezultate de până acum au fost: Corvinul Hunedoara - Poli Iași 3-0 și Poli Timișoara - Corvinul 5-1. După două runde, clasamentul arată astfel: 1. Poli Timișoara - 6p (golaveraj 6-1), 2. Farul - 3p (2-1), 3. Corvinul - 3p (3-5), 4. Poli Iași - 0p (0-5).
Întrecerea reunește 32 de cluburi din România, din toate eșaloanele competiționale. Cele mai importante patru partide din fiecare zi de meciuri vor fi transmise în direct pe PRO X, după cum urmează: 21, 22, 25, 26, 28, 29 aprilie - faza grupelor; 2, 3 mai - optimi; 5, 6 mai - sferturi; 9 mai - semifinale; 10 mai - finala. Meciurile vor începe de la orele 23.00, 23.30, 00.00 și 00.30.
FC Farul va susține următorul meci pe 25 aprilie, de la ora 23.00, în deplasare cu Corvinul Hunedoara, iar până la finalul fazei grupelor va mai întâlni Poli Timișoara (acasă), Poli Iași (în deplasare) și Corvinul (acasă). 

Trei aniversări


În ce privește echipa „marinarilor“ care evoluează în Liga a 2-a, aceasta se află actualmente într-o pauză competițională forțată, în urma deciziei Federației Române de Fotbal de a stopa toate activitățile fotbalistice din cauza pandemiei COVID-19. Fotbaliștii de pe litoral continuă pregătirea individual, pentru a menține forma fizică în perspectiva reluării campionatului. Astfel, „alb-albaștrii“ efectuează șase antrenamente pe săptămână (trei dintre ele desfășurate online), sub conducerea și la indicațiile preparatorului fizic Cătălin Bușuricu și sub atenta observație a antrenorului Ianis Zicu și a întregului staff tehnic. Zille trecute, trei dintre fariști și-au serbat zilele de naștere. E vorba de Iulian Carabela (24 de ani), Baudouin Kanda (27 de ani) și Daniel Toma (20 de ani). 

Sursa foto: virtualproleague.com

Citește și:

UPDATE FC Farul Constanța, printre participantele la întrecerea de fotbal virtual Supercupa #JucămDeAcasă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii