Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Medgidia, prima înfrângere din acest sezon, dar îşi păstrează locul întâi

ro

30 Oct, 2021 16:04 2261 Marime text
  • În primele şapte etape, formaţia din judeţul Constanţa a înregistrat şase victorii (consecutive) şi o înfrângere.
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia a suferit astăzi prima înfrângere din acest sezon al Ligii 1, în etapa a şaptea, după ce câştigase primele şase partide.

Lideri în clasament, jucătorii pregătiţi de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga au întâlnit în deplasare a doua clasată, CSU Piteşti, în faţa căreia au cedat cu 28-31 (11-14).

Handbaliștii noștri au luptat astăzi cu toate forțele în partida cu CSU Pitești, însă finalul a fost definitoriu pentru Medgidia. Pitești s-a desprins și a câștigat cu 31-28, după 3 goluri venite ca o furtună în ultimele minute. Deși a pierdut această partidă, Medgidia rămâne în continuare pe primul loc în clasament, la egalitate puncte cu CSU Pitești, este mesajul grupării din Medgidia.


În ciuda eşecului, CS Medgidia îşi păstrează locul întâi în ierarhie, cele două echipe având acelaşi număr de puncte, 18 (după şase victorii şi un eşec), dar echipa din judeţul Constanţa deţine avantajul golaverajului, +44 (238-194) faţă de +37 (208-171).

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii