Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 10

ro

11 Sep, 2015 00:00 1395 Marime text

Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentam astăzi trei materiale din ediţia nr. 724 din data de 12-13 aprilie 2003.

Tăcere suspectă în jurul heroinei descoperite la Negru Vodă

Într-un autotren s-au descoperit aproximativ 174 de kilograme de substanţă albă, despre care se presupune că este heroină. Surse neoficiale ne-au declarat că reprezentanţii Parchetului le-ar fi pus „pumnul în gură“, drept pentru care nu pot spune nimic.
Citeşte mai departe!

Prostituată înecată

La bordul împingătorului „Borduşani 1“, proprietatea SC Tremula Nav SRL Constanţa, au urcat trei femei care intenţionau să întreţină relaţii sexuale cu membrii echipajului. Nava se afla acostată în Portul Cernavodă.
Citeşte mai departe!

Primar ameninţat

Poliţiştii din Gârliciu au fost sesizaţi joi, de către primarul Constantin Cimpoiaşu, de 43 de ani, că, în cursul serii, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa, fiind ameninţat cu un cuţit. Cimpoiaşu a declarat că s-a prezentat la el paznicul instituţiei, Gheorghe Vâjâială, de 53 de ani.
Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii