Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 90

ro

14 Dec, 2015 00:00 2177 Marime text

 
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus  ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3528 din data de 23 aprilie 2013.

Tainele litoralului. Cele mai periculoase plaje româneşti ale Mării Negre

Mai sunt câteva zile până la începerea sezonului estival, aşteptat cu mare nerăbdare de români, dar şi de constănţenii  dornici să se bălăcească în apele Mării Negre. De-a lungul anilor însă, marea şi-a luat tributul, zeci de persoane găsindu-şi sfârşitul în apele învolburate. Dar ştiţi oare care este lungimea plajelor turistice de pe litoralul românesc? Care este adâncimea maximă a plajelor submerse? Unde ne putem îmbăia fără a ne îneca sau fără a ne răni? La toate aceste întrebări ne-a răspuns doctorul geolog Dănuţ Ilie Diaconeasa de la Institutul Naţional de Cercetare - Dezvoltare Marină „Grigore Antipa“.

Citeşte mai departe!

Don't cry, PSD Constanţa! Înfrângerea lui Nicuşor vine de la ai lui

Nu ştiu alţii cum sunt dar, pentru mine, Nicuşor Constantinescu n-a avut niciodată cine ştie ce alură de erou hollywoodian. Atâta timp cât în judeţul Constanţa vor exista, în secolul XXI, localităţi în care, am spus-o şi cu alte ocazii, foamea şi-a rupt gâtul, în care noroiul îţi poate ajunge până la genunchi în urma unei ploi însemnate, în care nu există mijloace de transport în comun, iar copiii merg „ţâşpe“ kilometri pe jos până la şcoală, preşedintele Consiliului Judeţean mai are de lucrat. Muuult.

Citeşte mai departe!

În impas financiar? Fiscul execută firmele de eoliene

Trei terenuri arabile, dar şi un autoturism marca Seat Leon, fabricat în anul 2002, vor fi scoase la vânzare în perioada următoare de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Filiala Constanţa. Cele trei terenuri agricole se află în extravilan, fiecare fiind în suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi, şi aparţin SC NEG - New Energy Grup SRL, cu sediul în Constanţa, Strada Mircea cel Bătrân numărul 43, etaj 1, care se ocupă de eoliene.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii