Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:55 01 04 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 98

ro

23 Dec, 2015 00:00 4007 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3809 din data de 23 octombrie 2014:

Fosta învăţătoare a campioanei, Mariana Chirilă, îi pregăteşte un cadou special. „Simona Halep este floarea mea de colţ“ 

Senzaţia tenisului mondial, constănţeanca Simona Halep, i-a rămas în suflet celei care a învăţat-o carte în clasele I - IV. Plină de afecţiune la adresa sportivei, învăţătoarea Mariana Chirilă recurge la metafore atunci când îşi dezvăluie sentimentele care o leagă de fosta sa elevă. 

Citeşte mai departe!

Prima imagine cu un fragment dintr-un zid al cetăţii scufundate Tomis

Cei de la Club Marine Explorer, care au făcut mai multe descoperiri subacvatice de excepţie - nave, avioane si hidroavioane -, au făcut publică prima imagine cu partea scufundata a cetăţii Tomis.

Citeşte mai departe!

Prima campanie electorală în care promisiunile lui Mazăre pică una câte una

Am semnalat în mai multe rânduri faptul că Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, are, indiferent de tipul de alegeri - locale, parlamentare, europarlamentare sau prezidenţiale - câteva teme predilecte de campanie. Este vorba despre mult-râvnitul pachet din acţiunile Portului Constanţa, despre un CET nou, respectiv o gigacalorie mai ieftină, reabilitarea Cazinoului, dar şi despre promisiunea că, în cazul în care alegerile nu vor fi câştigate de candidatul PSD, va renunţa la mandat şi va pleca în... ţările calde. Brazilia, Madagascar sau destinaţii similare.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii